Kolme kaunotarta ja kotitossut

Menköön maanantain päivitys muutamalla kuvalla. Fuengirolan kalastajat kiertävät rantaa heti auringon noustua. Sataman altaassa uivat minulle tuntemattomat kalat ja kalamarit kaupan altaassa laulavat kuin muotokuvan kolme outoa kaunotarta.

F.4

Teen töitä romaanikäsiksen kanssa, rannalla potkitaan palloa. Otan vielä kuvan ideologiani todisteeksi: joka reissuun voi lähteä kevein kantamuksin. Kuukauden kamat mahtuvat reppuun ja tilaakin jää. Kaikki kannattaa hankkia perillä – hammasharjoista lähtien. Täällä riittää paistetta päivän, mutta kivilattiat ovat kylmät. Kuvan kotitossut kiinalaisten kaupasta. Hinta kaksi ja puoli euroa.

2 Replies to “Kolme kaunotarta ja kotitossut”

  1. Kätevän näköiset ja varmasti lämpimät tossut. Ostin itse T-paitoja kolme kpl ja maksoin malesialaiselle myyjättärelle 10€. Siellä rannikolla saattaa varhaisaamuisin olla melkoisen koleaa. Vuoristossa oli keväällä samaan aikaan raikkasta.

  2. Tossujen hinta hävettää. Muutama välikäsi raapii vielä voitot välistä, joten työ ja aineet ei monta senttiä maksa. Ja toisaalta, kun mun kannettava tietokone saadaan kasaan noin 70 eurolla, maksan siitä reilun tonnin. Näin se pelaa, tossutkin lienee parempi ostaa, kuin jättää silleen. Mutta parempaa maailmaa odotellessa… Yöt on täällä vielä viileitä, päivällä parikymmentä, auringossa vallan kuuma.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

VASTAA LASKUTOIMITUKSEEN KOMMENTOIDAKSESI!