MARILYNIN HIUSPINNIN JULKISTUS

 

Tapahtumien yö järjestetään Tampereella torstaina 6.8.2009.

Romaanini Marilynin hiuspinni julkistetaan Aketeemisen kirjakaupan haastattelussa klo 22.00, joka täten ystävällisenä  K U T S U N A  ilmoitetaan.

Haastattelutilaisuuden jälkeen epäviralliset jatkot ovat kirjakaupan ”naapurissa” ravintola Katupojassa, Aleksanterinkatu 20. 

Tarjoilut omalla vastuulla. Ei ohjelmaa. Sen sijaan ihmisiä, kuulumisia ja kirjallisia keskustelunaiheita. Jos liikut tapahtumien yössä  T E R V E T U L O A ! 

Kuva Henrik Malmström. (Fotofinlandian III palkinto 2008.)

Mietin keväällä millaisen kannen haluaisin uuteen kirjaani. Huomasin Hesarissa jutun Fotofinlandialla palkituista kuvaajista. Henrik Malmströmin mustavalkoisissa kuvissa tehoaa pelkistetty ja käsinkosketeltava tunnelma. Otin yhteyttä ja sain kuvan käyttööni. Erityisesti minua viehättää otoksen sensitiivinen lataus, joka saattaa ilmentää yhtä hyvin iloa kuin suruakin. Tekstillä on tilaa asettua kansien väliin monesta kulmasta katsottuna.

Kustantajani Liken sivuilta ja omilta kotisivuiltani löytyy kirjan lukunäyte sekä tietoa edellisistä julkaisuista.

5 Replies to “MARILYNIN HIUSPINNIN JULKISTUS”

  1. Kiitos!
    Juu, heh… Dom Pérignonia tarjotaan jos tästä Finlandia napsahtaa ; )

  2. Toivotaan parasta, mutta saa tarjota muutenkin. Valitettavasti Tampereella pyrähdän pikaisesti vasta joulukuussa (muutenkin harvoin, kuten muissa Suomen kaupungeissa). 🙂

  3. Keuruun kaupunki onnittelee Juhaa ja ei kai tässä sitten muuta, kuin huomenna kirjakauppaan. Onnentoivotuksiin yhtyy koko paikallinen runopalkintokaarti; Eine, Orvokki, Hannele ja Virva.

  4. Wau! Kiitos kaupungin kokoisista onnitteluista. Yhteensä ja kaikille erikseen. Antoisaa loppukesää ja komeeta syksyä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

VASTAA LASKUTOIMITUKSEEN KOMMENTOIDAKSESI!