Etsivä löytää, addikteille avataan

Blogiin tehtiin pientä remppaa. Alustalta pitäisi nyt löytää vanhatkin jutut helposti. Nettiaddiktioni osoittautui odotettua pahemmaksi ja jokin järjestys postauksille piti saada. En ole kyennyt selvittämään itselleni syytä juttujen tekoon. Mutta kyllä se kirkastuu, joidenkin asioiden kanssa vain Täytyy!

Pessimistin aforismit

Tämä on viikonlopun koepostaus. Pari pessimistin aforismia sen selvittämiseksi, että jutut loksahtavat paikalleen kuten pitääkin. Kiitos ystävälleni  Ollilan Simolle, sosiaalisen median gurulle, (kaiken muun muassa) joka muokkasi julkaisualustan uuteen kuosiin.

LOPUKSI pari säettä omaperäisen ajattelijan ja shakkivirtuoosin Jorma Kekin kokoelmasta Sydämen siirtoja. Omat ulkokirjalliset ansioni ovat vähäiset, mutta säkeet kykenevät koskettamaan:

S o r m u s

Maailma tunkeutuu sydämeeni.

Mutta toisaalta

– tätähän minä halusin.

4 Replies to “Etsivä löytää, addikteille avataan”

 1. Onnea uudistuneille sivuille! Ovat miellyttävät katsella ja hoitavat osuutensa kompuroimatta.

  Olen sen verran uusi vierailija täällä sivuillasi, että en ole vielä ehtinyt lukea vanhempia juttujasi kovinkaan paljon. Nyt taidan sen tämän uuden ulkoasun innostamana tehdä.

  Mukavaa isänpäivän iltaa toivotellen.

 2. Kivasti toimii uudet sivusi; on mukavaa ja helppoa selailla kiinnostavia aiheita. Hyvä kun kirjoitat kuvataiteista myös.
  Ja noi aforismit on osuvia kans.
  t. Vähän oppinut jääräpää

 3. Kiitokset kommenteista. Nyt löydän itsekin pointit, joita haluan tsekata edellisistä postauksista. Ja kuvataiteita sekä niitä sivuavaa asiaa on tarkoitus käsitellä jatkossakin.

 4. Raikas on blogin ulkoasu!

  Pidin tuosta kekin runosta, vaikka juuri tällä hetkellä jääräpäisen aforismi kolahti eniten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

VASTAA LASKUTOIMITUKSEEN KOMMENTOIDAKSESI!